ÇEVRE ORTAOKULU

Destination Imagination Turnuvası “POLONYA”

Okulumuz, bu yıl 11-13 Mart tarihleri arasında 7.sınıf seviyesinden 4 öğrencimiz ile Fen Bilimleri öğretmenimiz Gülnihal Yıldırım danışmanlığında Polonya’nın Varşova kentinde düzenlenen “International Destination Imagination Tournament 2024”e katıldı.

Açılış töreninde, diğer ülkelerden gelen takımlarla birlikte öğrencilerimiz, okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşadılar. Turnuva sırasında takımımızın sergilediği drama büyük beğeni topladı.

Buddy Team Challenge’ta Polonyalı Takımlarla eşleşen takımımız verilen görevde çözüm üretme konusunda yüksek performans gösterdi.

Instant Challenge’ta ise ( anlık görevlerde) öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak gösterdikleri performansla herkesin  beğenisini kazandı.

Türk takımlarının Polonya’ya geldiğini öğrenen Elçilik, gönderdiği temsilci ile takımımızı tebrik etti.

Katıldıkları workshoplarda birbirinden farklı deneyimler yaşadılar.

Organizasyondan geriye kalan zamanlarda öğrencilerimiz Varşova şehrini gezme imkânı bularak Polonya’dan eşsiz bir deneyim ve keyifle ayrıldılar.