ÇEVRE ORTAOKULU

10 KASIM’DA ÇEVRE KOLEJİ “SENDEN ÖĞRENDİK”

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygıyla eğildiğimiz, ondan öğrendiklerimizle, ona olan özlemimizle geçen 82 yıl. Onu göremesek de onun fikirlerini gelecek nesillere aktarmak ve o nesilleri yetiştirmek üzere en büyük görevi devralmış bizler. Her zaman bizlere gösterdiği ve açtığı yolda yürümeye ant içtiğimiz bir gün daha. 10 Kasım…

Onu ve bizlere emanet ettiklerini öğrencilerimize aktarmak, onu en iyi şekilde tanıtmak, onun vatanımız için hissettiklerini öğrencilerimize hissettirmek, minnettarlığımızın yüksek bir ideale dönüştüğünü göstermek, gururla anacağımız bir dünya liderinin evlatları olmanın bilincini geleceği yaratacak öğrencilerimizde yaşatmak en büyük hedefimiz. Bugün, tüm bu duygu ve düşüncelerle büyük bir emek ve ruhla hazırlanmış törenimizde bir araya geldik.

‘’Senden Öğrendik’’ temasıyla Dolmabahçe Sarayı’ndan Şişli Atatürk Evi’ne uzanan görüntülerle, müzik Öğretmenimiz Saniye Bıdıcı’nın ruhumuza dokunan sesiyle, öğrencilerimizin Ata’mızı idrak etmiş sözleri ve katkıları ile emeği geçen herkesin duygularının hissedildiği bir tören gerçekleştirildi.

Ata’m, sen rahat uyu. Bekçisiyiz biz Cumhuriyetin!

Törenimiz