ÇEVRE ORTAOKULU

10 Kasım’da Atatürk’e Yolculuk

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda saatler 09.05'i gösterdiğinde derin bir özlem ve saygıyla andık. Törenimiz “Atatürk’e Yolculuk” temasıyla çevrim içi olarak gerçekleşti. Florya Deniz Köşkü, Harbiye Askeri Tarih Müzesi, Sultanahmet Meydanı gibi tarihi mekânlarda, özel izinler alınarak çekilen idareci ve öğretmenlerimizin Atatürk biyografisini anlattıkları törene öğrencilerimizin seslendirdiği şarkılar büyük renk kattı. Öğrencilerimiz Atatürk’e olan bağlılıklarını İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dile getirdiler. Drama öğrencilerimiz Atatürk’e şiirleriyle seslendiler. Mustafa Kemal Atatürk'ü yanımızda hissettiğimiz dakikaları tarifsiz bir özlemle yaşadık. Çevre Koleji olarak okulumuzda “Atatürkçülük” yıldızını parlatacağımıza ve onun mirasına sonsuza dek sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.

Törenimiz