ÇEVRE ORTAOKULU

22 Mart Dünya Su Günü’nü Kutladık

Eko-Okullar Projesi kapsamında ilkokul grubumuz, 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutlamak amacıyla okulumuzun konferans salonunda bir kutlama programı gerçekleştirdi. Programda 2. sınıf öğrencilerimiz, “Boşa Harcamayın Suyu” adlı şiiri okudular. 3. sınıf öğrencilerimiz, günün anlam ve önemine uygun olarak İngilizce ve Türkçe şarkılar söylediler. 4. sınıf öğrencilerimiz ise ritim gösterisi gerçekleştirdiler. Drama Etkinliği öğrencilerimiz suyun önemini anlatan bir drama performansı gerçekleştirdiler. Ödül töreniyle birlikte kutlamamız sona erdi.

Yarışmaya katılan ve ödül alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

1. Sınıflar Resim Yarışması 1.si Ayça Yılmaz, 2.si İlkimsu Uzunhasan, 3.sü Mert Tahmaz

2. Sınıflar Resim Yarışması 1.si Nehir Baturlar, 2.si Kuzey İçten, 3.sü Nehir Baknalı

3. Sınıflar Karikatür Yarışması 1.si Bulut Caner, 2.si Burak Tarlabaşı, 3.sü Zülal Hacıhaliloğlu

4. Sınıflar Fotoğraf Yarışması 1.si İpek Kılıç, 2.si Kerem Alem, 3.sü Naz Sude Çıkış