7. Sınıflar ‘Our Great Leader Atatürk ‘Konulu İngilizce Sunumlarını gerçekleştirdiler!
ÇEVRE ORTAOKULU

Okulumuz 7.  sınıf öğrencileri, 15 Kasım Perşembe günü konferans salonunda “OUR GREAT LEADER ATATÜRK” konulu İngilizce sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, Ulu Önder Atatürk ile ilgili içten duygularını İngilizce olarak hazırladıkları 2 dakikalık konuşmalarında dile getirme olanağı bularak, Atatürk’ün kişiliği, hedefleri, prensipleri ve yabancı basının Atatürk ile ilgili görüşleri üzerine fikirlerini beyan ettiler.  Öğrencilerimizin Atatürk’e duyduğu sevgi ve saygıyı yansıtan konuşmaları, dinleyenleri son derece duygulandırdı. İngilizce düzeyleri ise büyük alkış aldı.