7. SINIFLAR ‘OUR GREAT LEADER ATATÜRK ‘ KONULU İNGİLİZCE SUNUMLARINI  GERÇEKLEŞTİRDİLER !
ÇEVRE ORTAOKULU
7. SINIFLAR ‘OUR GREAT LEADER ATATÜRK ‘ KONULU İNGİLİZCE SUNUMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER !

7. SINIFLAR ‘OUR GREAT LEADER ATATÜRK ‘ KONULU İNGİLİZCE

SUNUMLARINI  GERÇEKLEŞTİRDİLER !

Okulumuz 7.  sınıf öğrencileri, 10 Kasım Cuma günü  “OUR GREAT LEADER ATATÜRK” konulu İngilizce sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, Ulu Önder Atatürk ile ilgili içten duygularını İngilizce olarak hazırladıkları 2 dakikalık konuşmalarında dile getirme olanağı bularak, Atatürk’ün kişiliği, hedefleri, prensipleri ve yabancı basının Atatürk ile ilgili görüşleri üzerine fikirlerini beyan ettiler.  Öğrencilerimizin Atatürk’e duyduğu sevgi ve saygıyı yansıtan konuşmaları, dinleyenleri son derece duygulandırdı. İngilizce düzeyleri ise büyük alkış aldı.