ÇEVRE ORTAOKULU

Bioblitz Survivor Gezisi

6.Sınıflar Şile Bioblitz Survivor Gezisi 6. sınıflar Şile Bioblitz Survivor gezisi 20 Ekim Cuma günü 106 öğrencinin katılımı ile Şile’de gerçekleşti. Gezide öğrencilerimiz sadece İngilizce konuşulan bir ortamda arkadaş ilişkilerinin yanı sıra komünikasyon ve takım içerisinde çalışma becerilerini de geliştirme fırsatı buldu. Kazandıkları birçok becerinin yanında kendine güvenlerini pekiştirme şansı elde eden öğrencilerimiz aynı zamanda yapılan aktiviteler ile yaşıtlarıyla yaşadıkları sorunları çözme becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Saklıgöl ormanında doğa yürüyüşü, ormandaki bitkileri arama ve Kum Baba sahilinde yapılan futbol, voleybol, çuval yarışı, kova doldurma yarışması gibi birçok etkinlikten keyif alan öğrencilerimiz evlerine yenilenmiş ve dinlenmiş olarak döndüler.