ÇEVRE ORTAOKULU

Çevre Koleji 19. Kitap Şenliği “Hayatı Okumak”

Çevre Kolejinin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve öğrencilerimizin düşünme, okuma, anlama ve dinleme becerilerini zenginleştirmek amaçlarını taşıyan Kitap Şenliğimizin bu yıl 19.su gerçekleşti. Türkçe Bölümü tarafından 21-23 Aralık tarihlerinde “Hayatı Okumak” teması ile gerçekleşen şenliğimizde anaokulundan liseye kadar tüm seviyelerde birbirinden değerli yazar ve atölye çalışmaları öğrencilerimizle buluştu.

19. Kitap Şenliği kapsamında öğrencilerimizle buluşan yazarlarımız arasında; Haritada Kaybolmak ve Kraliçeyi Kurtarmak kitaplarıyla tüm dünyada ün yapmış Vladimir Tumanov, Defne Ongun Müminoğlu, Elçin Kuzucu, Feyza Akbulut Öner, Feyza Hepçilingirler, Gülçin Uslu, İlkay Marangoz, Muzaffer Özgüleş, Nilay Yılmaz, Özge Bahar Sunar, Özge Özdemir, Senem Nane, Seray Şahinler Demir, Süleyman Bulut, Şebnem Oral, Tülin Kozikoğlu ve Yasemin Tuzcu Şahin yer aldı.