ÇEVRE ORTAOKULU

Gauss Matematik Yarışması

Bu yıl Çevre Koleji 7. ve 8. sınıf öğrencileri Kanada’da bulunan Waterloo Üniversitesi’nce düzenlenen uluslararası Gauss Matematik Yarışması’na katıldılar. 17 Mayıs 2018 tarihinde yapılan yarışmada öğrencilerimiz üstün performanslarıyla büyük başarı kazandılar. Öğrencilerimizin hem İngilizce bilgilerini ve hem de uluslararası platformda matematik düzeylerini ölçen yarışmada, 7. sınıflardan Efe Abalı, 8. sınıflardan da Kaan Çorlu üstün başarı sertifikası almaya hak kazanmışlardır. 8. sınıflardan Ece İrem Yılmaz, Efe Yılmaz, Şükrü Ege Yücel, Ayşe Eda Korkmaz, Alp Doruk Kaya, Berfin Akıncı, Ece Duygu Ekşi, Duru Öncüloğlu, Teoman Bora Alpaslan ve 7. sınıflardan Doruk Yazgan, Sinan Mert Ekşi, Yiğit Haznedaroğlu, Tuna Yavuz, Mehmet Efe Aktan, Cantuğ Cankurt, Nil Güler, Umut Ersöz, Onur Coşkun %25’lik dilime girerek başarı belgesi almaya hak kazanmıştır. Başarılı olan öğrencilerimiz için okulumuzda sertifika töreni düzenlenmiştir. Tam puan alan öğrencilerimizin isimleri Waterloo Üniversitesi’nin web sayfasında yayımlanacaktır. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.