ÇEVRE ORTAOKULU

İstanbul Arkeoloji Müzesinde Çevre Kolejinin Sanat Şöleni

16 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında, İstanbul Arkeoloji Müzesi Assos Salonu’nda Çevre Koleji Karma Sanat Sergisi “Farklı Zamanlar, Benzer Yaşamlar” ziyaretçileriyle buluştu. Tarihsel mirasa saygı duyan ve gelecek kuşaklara bu saygının aktarılması için elinden gelen gayreti gösteren Çevre Koleji öğrencileri, bu etkinlikle birlikte kadim uygarlıklara duydukları saygıyı tüm sanatseverlere fark ettirdi. Sergide emeği geçen tüm öğrencileri ve onların yetişmesinde emek gösteren öğretmenleri tebrik ediyoruz.

Sergiyle ilgili ziyaretçi defterine yazılan görüş ve değerlendirmelerden bazıları şöyle:

Küçücük yüreğinizle kocaman fikirler oluşturup bunu gerçeği çevirmişsiniz. Gelecek siz ve bizim gibiler sayesinde kurtulacak. Hepinize kucak dolusu sevgiler!

Ecem Özüt, Serhat Yüce

Harikasınız gençler.

Arkeolog Bensen Ünlüoğlu

2016 Çevre mezunuyum, şu anda Galatasaray Lisesinde okuyorum. Sergiyi görünce şaşırdım ve çok beğendim, sevgiler.

Gökalp Payanda

Burada böyle bir sergi bulacağımı bilmeden geldim. İyi ki de geldim. Çok güzel bir fikir, büyük bir emek ve geçmişe dokunan çocuk elleri görmek beni fazlasıyla mutlu etti. Emeği geçen, yardımı dokunan, gerçekleştirmeye katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Umut olduğunuz çocuklar, en çok size teşekkür ederim. Gözlerinizden öperim, harikasınız.

Kadıköy'den Burcu.

Harika eserler, yaratıcı beyinler. Okulunuzu tebrik ederim, özellikle yazılan mektuba bayıldık, sevgiler.

İsimsiz

Arkeoloji Müzesi gezeceğiz diye geldik ve bu sergiyi görünce inanılmaz şaşırdım. Çevre Koleji ziyaretimde okula hayran olmuş, giriş sınavı için kayıt yaptırmıştım. Burada Çevre’yi görünce hayranlığım bir kat daha arttı. Sizleri çok tebrik ediyorum, öğrencilerinizi ayrıca tebrik ediyorum. Sergideki her bir parça harika.

Ebru Türköz Acar

Değerli kardeşlerim, ben son sınıf tarih öğrencisi olarak yaptığınız çalışmaları görünce gelecekle ilgili umudum bir kart daha arttı. Günümüzde sizin yaşlarınızdaki çocuklar genelde tarihle ilgilenmeyen ve tarihi sevmeyen insanlar olarak karşımıza çıkıyor. Sizin gibi tarih için emek harcayan, tarihi seven kardeşlerim olduğunu görmek beni çok mutlu etti. İyi ki varsınız, kendimden sonra bayrağımızı devredecek birilerinin bir yerlerde olduğunu bugün gördüğüm çalışmalarınızı hatırlayarak bileceğim.

Şeyma Özyay

Annemler eserimin burada sergileneceği duyduklarında inanamadılar, benimle çok gurur duyuyorlar, açıkçası ben de gururlandım. Bu deneyim hayatımda asla unutamayacağım bir deneyim oldu. Eserimi buraya göndermek için seçen öğretmenlerime ve Çevre Kolejine teşekkür ediyorum.

Zeynep Tunçelli

Oğlum Alperen’le gezdik, çok bilgilendik ve çalışmaları hayranlıkla izledik. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Dündar Batık - Alperen Batık

Çok başarılı buldum, emek veren kardeşlerimizi ve onlara bu imkanı sağlayan büyükleri tebrik ediyorum.

Murat Gültepe

Küçük meleklerin yapmış olduğu resim ve yazılar için çok teşekkür ederiz.

Samet Yüce - Mehmet Yüce

Çevre Koleji öğrencilerinin yaptığı sergiye bayıldım, öğrenciler müthiş yaratıcı, tebrikler öğretmenlerine. Kızımın bu okulda okumasından gurur duydum, teşekkürler.

İsimsiz

Kıymetli öğretmenleri ve emeği geçen yetenekli öğrencilerinin ellerine emeklerine sağlık. 5. sınıf öğrencisi kızımla birlikte işlediği konular üzerine güzel bir tevafuk oldu.

Emine Ural - Edibe Ural

Serginiz çok güzeldi, özellikle karikatürleri çok beğendim. Ellerinize sağlık.

Sultan

Kocataş Barbaros Ortaokulu 5. sınıf öğrencisiyim, serginizi hayranlıkla geziyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kaan Nural

Tam 7 senemin geçtiği bu güzel okulda yaptığım resmin sergilenmesi ile gurur duydum. Öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.

Deniz Gerdan

Sanata böyle duyarlı bir nesil yetiştiğini görmek geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Teşekkürler.

Ali Gurur Dulundu - Ceren Özgen.