ÇEVRE ORTAOKULU

Tasarım Kulübümüz Toplum Hizmeti Projesinde

Çevre Koleji 7. sınıf Tasarım Kulübü öğrencileri Montessori pedagojisinin ana fikri olan “Kendim yapabilmem için bana yardım et, fırsat ver.” düşüncesiyle yola çıkarak evlerinde buldukları malzemeleri takı, atkı, aksesuar ve süs eşyaları yaparak değerlendirdiler.  27-30-31 Aralık 2019 tarihlerinde “Yılbaşı” etkinliği olarak Çevre Ailesi’nin satışına sundular.

Elde ettikleri gelirleri Okul Aile Birliği ile iş birliği yaparak “Kız Çocukları Okusun” kampanyasında değerlendirdiler. Tasarım Kulübü öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesinde yer almanın gurur ve sevincini yaşadılar. “Hediyelerimiz Umut Olsun, Kız Çocukları Okusun!” sloganıyla önemli bir gelir elde ettiler.

Çevre Koleji öğrencileri ve öğretmenleri olarak toplum hizmeti çalışmalarında gönüllü olarak yer almaya devam edeceğiz.