ÇEVRE ORTAOKULU

Uluslararası Sınavlarda Yine Büyük Başarı

2015-2016 akademik yılında “Cambridge ESOL” sınavlarına girerek bu yıl da büyük bir başarıya imza atan 289 ilkokul ve ortaokul öğrencimiz ve Trinity College London sınavlarına giren 65 anaokulu ve 1. sınıf öğrencimiz, 6 Ekim ve 7 Ekim 2016 tarihlerinde konferans salonunda düzenlenen görkemli törenlerle sertifikalarını aldı. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Törende aynı zamanda  Fransız Kültür Merkezi, Cervantes Enstitüsü ve Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından uygulanan 2. Yabancı dil sınavlarında  toplam 31 öğrencimiz %100 başarı elde ederek sertifika almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizin, İngilizcenin yanında ikinci bir yabancı dilde de yeterliliklerini belgeleyebilmeleri son derece sevindiricidir. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi yürekten tebrik ederiz.