14. Yeşil Küre Ödülü Cem Seymen’in
14. Yeşil Küre Ödülü Cem Seymen’in

Çevre Koleji, her yıl öğrencilerinin oylarıyla çevre sorunlarına duyarlı ve çözüm üreten kurum ve kuruluşlara verdiği bir çevre ödülü olan “Yeşil Küre”nin 14.sünü, 9 Haziran Perşembe günü doğa tutkunu, topraklarının değerini bilen, bir ekonomist olarak  tarım ve hayvancılığın ekonominin temel direği oluşunun önemini programlarında vurgulayan Cem Seymen’e vermenin mutluluğunu yaşıyor.  Sıcak, mütevazı, enerjik tavırları ve her bir sözü bir ders niteliğindeki konuşmasıyla törene katılan öğrencileri kendine hayran bırakan Seymen, müzik dinletisi ve barkovizyon gösterilerinin ardından ödülünü Genel Müdürümüz Leyla Bilgin’in elinden aldı.

Öğrencilerimize hayran kaldığını ifade eden Cem Seymen konuşmasına “Hayatım boyunca bu kadar etkilendiğim bir sabah yaşamadım.” diyerek başladı. Öğrencilere hep merak etmeleri ve araştırmaları yönünde çağrıda bulunan konuğumuz, “Bunca yıldır çalışıp iletmeye çalıştığım tüm mesajları almışsınız.” diyerek öğrencilerimize bir kez daha toprağın, tarımın, hayvancılığın, temiz enerji kaynaklarının önemini hatırlatarak pür dikkat dinlenen bir konuşma yaptı.

Kendisine bizlere vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyor; çevre dostu, vatanını seven, Atatürk’ün aydınlattığı yolda gençleri bilinçlendirmeye çalışan kişiliği nedeniyle tebrik ediyoruz.