Efsane “Grease” Müzikali Ve Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası İzleyenleri Büyüledi

Çevre Koleji, Broadway’de uzun yıllar kapalı gişe oynayan, dansları ve unutulmaz şarkılarıyla izleyicilere keyifli saatler yaşatan “Grease” müzikalini Zorlu PSM’de 11 Haziran 2016 Cumartesi günü sahneledi. Bu efsanevi müzikalde yer alan onur konuklarımız ise yurt içi ve yurt dışından birçok usta müzisyeni bünyesinde barındıran ve Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi birçok sanatçıyla çalışan ünlü müzik grubu BEHZAT GERÇEKER & ENBE ORKESTRASI idi. Yaklaşık 180 öğrencinin yer aldığı bu görsel şölende Çevre Koleji İngilizce Drama Kulübü öğrencilerine Modern Dans, Pulse ve Polifoni ekipleri de destek verdi. Genç yetenekler ünlü müzikalin hazırlıkları ve koreografisi için sekiz ay boyunca gece gündüz çalıştılar.

Onur konuğumuz Behzat Gerçeker, Çevre Koleji öğrencileri ile aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve daha önce hiç bu kadar büyük bir orkestra ile sahneye çıkmadığını dile getirdi. Okulumuz olarak Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’na bu güzel gecenin anısına teşekkür plaketi takdim ettik.