Çevre Lisesi Bir Kez Daha Kopenhag’daydı

24-28 Nisan tarihleri arasında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da Global Citizenship Projemizin yurtdışı ayağını gerçekleştirdik. 10. ve 11. Sınıflardan toplam 19 öğrenciyle 9. kez Rysensteen Gymnasium’da ağırlandık. İngilizce öğretmenlerimiz Türkan Kaya ve Hande Şeftalioğlu ile Danimarka okul sistemini gözlemleme fırsatı bulan öğrencilerimiz İngilizce, tarih, sosyal bilimler ve dans derslerinde Danimarkalı öğrencilerle ortak çalışmalar yaptılar. Akademik çalışmalardan artan zamanlarda şehir turuna çıkarılan öğrencilerimiz, Kopenhag kanallarında tekne gezisi yapmanın yanında Danimarka Ulusal Müzesi’nde de Danimarka ve Vikingler hakkında bilgilendiler. Günübirlik İsveç’in Malmö şehri gezisinin ardından Danimarkalı dostlarımızla Ekim ayında İstanbul’da Çevre Koleji’nde tekrar buluşmak üzere vedalaştık.