Çevre Lisesi Öğrencileri Amerika’da Ülkemizi Temsil Ettiler

“Destination Imagination Türkiye Finalleri”nde derece alarak Amerika’da gerçekleşen dünya finallerine katılma hakkı kazanan Çevre Koleji lise öğrencileri, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Kansas City, Missouri’de ülkemizi temsil ettiler.

30 ülkeden yaklaşık 17000 öğrencinin katıldığı “Destination Imagination Finalleri”nde öğrencilerimiz, dört gün boyunca yaratıcılık ve sosyal becerilerin gelişmesini sağlayan etkinliklere katıldılar. Tasarladıkları semptomatikle ve yazdıkları drama ile bilim kategorisinde yarışan öğrencilerimiz hem oyunculukları hem de yaratıcı çözümleri ile büyük beğeni aldılar.

Öğrencilerimizi, okulumuzu ve ülkemizi başarı ile temsil ettikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.