Çevre Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri İTÜ’de

Çevre Koleji 11. Sınıf öğrencileri 5 Nisan Cuma günü İTÜ Yüksek Gerilim Laboratuvarı ile Doğa Tarihi ve Bilim Müzesini ziyaret ettiler. Sayısal öğrencilerimiz, Prof. Dr. Özcan KALENDERLİ ve ekibi tarafından yapılan çalışmaları gözlemleme ve laboratuvarlarda yapılan deneylere aktif olarak  katılma şansı yakaladılar. Böylece fizik dersi müfredatlarına uygun çalışmaları inceleyerek bilgilerini pekiştirdiler.

Diğer yandan eşit ağırlık öğrencilerimiz de, Doğa Tarihi ve Bilim Müzesinde Dr. Müh. Cengiz KIRMANLI’dan kayaçlar ve fosiller ile ilgili bilgiler edinip jeoloji ile ilgili sorularına cevaplar aldılar.

Öğrencilerimiz, bu verimli etkinliklerin ardından Elektrik-Elektronik ve Maden Fakültesinde çok değerli hocalarla üniversite hayatı üstüne sohbet etme şansı da buldular.