Çevre Öğrencileri, FIRST LEGO League Turnuvası “Strateji ve Yenilikçilik Ödülü”nün Sahibi Oldu

Çevre Lisesi öğrencileri, oluşturdukları “Phoenix Bot Team” isimli takım ile bu yıl  FIRST LEGO League Turnuvalarında Strateji ve Yenilikçilik Ödülünü alarak yeni bir başarıya imza attı.

Çocuk ve gençlerin kendilerini “topluma duyarlı bilim insanları ve mühendisler” olarak görmelerini sağlayan, dünyada 80 ülkeden 25.000’in üzerinde takımın katıldığı FIRST LEGO League isimli bilimsel içerikli uluslararası turnuvanın Türkiye ayağı olan FLL’de “Strateji ve Yenilikçilik Ödülü” yenilikçi tasarım yapma yeteneğini, görevini çözerken tamamlayıcı, özgün bir stratejiyi en iyi şekilde ortaya koyan takıma verilir.

Turnuvaya katılan ve “Strateji ve Yenilikçilik Ödülü”nün sahibi olarak başarıyla göğsümüzü kabartan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.