“High School Musical” İzleyenleri Büyüledi

Çevre Koleji İngilizce Drama Kulübü öğrencileri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde dünya çapında olay yaratmış olan “High School Musical” müzikali ile seyirci karşısına çıktı.

Çevre Koleji “İngilizce Drama Kulübü” öğrencileri, dünyaca ünlü “High School Musical” müzikalini 10 Haziran akşamı Zorlu PSM’de sahneledi. Ortaokul ve liseden yaklaşık 180 öğrencinin yer aldığı bu görsel şovda, okulun İngilizce drama kulübü öğrencilerine modern dans, perküsyon ve polifoni ekipleri de destek verdi.
Gerek dillerden düşmeyen şarkıları gerekse hafızalardan uzun süre çıkmayacak şovlarıyla 2000'lerin en çarpıcı müzikallerinden biri olan "High School Musical" Çevre Koleji öğrencileri yorumuyla izleyicileri büyüledi.