Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Güneri Çevre Lisesi Öğrencileri ile Buluştu
Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Güneri Çevre Lisesi Öğrencileri İle Buluştu

Çevre Lisesinde yeni eğitim öğretim yılının ilk dersi, Sabancı Üniversitesi Eğitim Süreçlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Güneri’nin açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Cem Güneri, bir üst eğitim kurumuna geçerken öğrencilerden ne gibi yeterlilikler beklendiği, başarıya giden yolda hedefler koymanın ve çok yönlü olmanın önemi, öğrencilerin üniversite seçerken ve geleceklerini planlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında görüşlerini ve deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan ve başarının anahtarının çalışmak ve yapılan işi sevmek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Cem Güneri, Çevre Lisesi öğrencileriyle tanışma ve paylaşımda bulunma fırsatı bulduğu için memnun olduğunu belirtti.