Çevre Koleji Lisesi Debate Society – ECNAIS 2023

Çevre Koleji Lisesi Debate Society İngilizce münazara kulübü 11. Sınıf öğrencilerimiz, 25 Şubat 2023 tarihinde Mürüvvet Evyap Okulları'nda Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen ECNAIS (European Council of National Associations of Independent Schools) Türkiye Münazara Ligi’ne katıldı. Turnuvaya katılan öğrencilerimiz, sosyal medya fenomenlerinin toplum üzerindeki etkisi, NATO ve günümüz politikalarındaki konumu ve yapay zekanın gelişimindeki önüne geçilemeyen hızın zararları konularında Türkiye genelinden gelen lise öğrencileri ile 3 maç yaptılar. Öğrencilerimizi kazandıkları başarıdan ve gösterdikleri büyük emekten dolayı tebrik eder, bundan sonraki münazaralarında başarılar dileriz.