Çevre Koleji Lisesi Debate Society – ESDC 2023

Çevre Koleji Lisesi Debate Society İngilizce münazara kulübü 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz, 21-22 Ocak tarihlerinde Robert Koleji'nde düzenlenen uluslararası ESDC 2023’e (Avrasya Okullar Münazara Şampiyonası) katıldı. Şampiyonaya 5’er kişilik 3 takımla katılan öğrencilerimiz, federal ve merkezi yönetim sistemleri, suç ve ceza, uluslararası şirketlerin çevre sorunlarına yaklaşımları, spor turnuvalarında yaşanan rüşvet iddiaları ve boykotlar, sosyal yardım programlarının nüfus geneline dağıtımı gibi konularda Almanya, Yunanistan, Pakistan gibi ülkelerden gelen lise öğrencileri ile 6 maç yaptılar. İlk yarışmaları olmasına rağmen öğrencilerimiz güzel başarılar elde etti. Öğrencilerimizi gösterdikleri büyük emekten dolayı tebrik eder, bundan sonraki münazaralarında başarılar dileriz.