Kanada Waterloo
Kanada Waterloo

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik ve Bilgisayar Bölümü tarafından her yıl şubat ayında düzenlenen ve farklı yaş gruplarına hitap eden Pascal, Cayley ve Fermat Matematik Testleri 2023’te tüm dünyadan katılan okullar ile aynı gün Çevre Lisesi Matematik Bölümü önderliğinde uygulanmıştır. Tüm dünyada 16.000’den fazla öğrenciye, 750’den fazla okulda uygulanan testlerin sonuçlarına göre;

• 9.Sınıfların katıldığı Pascal Yarışması’nda Kerem Eyce en yüksek puanı alarak 1 madalya ve “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” almıştır. Ayrıca Duru Yonar ve Deniz Ozan Sevim’de “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” kazanmıştır.
  • 10.Sınıfların katıldığı Cayley Yarışması’nda Nehir Baş en yüksek puanı alarak 1 madalya ve “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” almıştır. Ayrıca Beril Deniz, Kerem Büyükbay ve Nisan Su Kaya’da “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” kazanmıştır.
  • 11.Sınıfların katıldığı Fermat Yarışması’nda Berra Nil Teleri en yüksek puanı alarak 1 madalya ve “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” almıştır. Ayrıca Bedirhan Akay ve Efe Tandırlı’ da “Distinction (Ayrıcalık) Sertifikası” kazanmıştır.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.