CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

Çevre Koleji, Cumhuriyetimizin 100. yılını, adına yakışır bir şekilde ve bayram coşkusu Çevre Kolejinde yaşanır dedirten görkemli bir törenle kutladı.

Davetliler tarafından büyük ilgi gören tören, 29 Ekim Pazar akşamı Genel Müdürümüz Sayın Şebnem Gönen’in de katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi. Çevre Koleji öğrencilerinin özenle hazırladığı gösteriler dev bir prodüksiyon eşliğinde sergilendi.

Yürüyüş kortejindeki öğrencilerin taşıdığı Atatürk posteri ve dev bayrakla başlayan Cumhuriyet coşkusu ve gururu, okul bahçesinde barkovizyon eşliğinde sergilenen performanslarla devam etti. “Cumhuriyet“e giden sürecin anlatıldığı drama, zeybek, vals ve modern dans gösterileri törenin en görkemli anları arasındaydı. Pulse-bayrak takımı gösterileri ve konuk sanatçımız Ozan Kutlar’a eşlik eden polifoni takımı ile lise koromuzun performansları da izleyicilerden büyük alkış aldı. Aydınlık bir gelecek inşa etmek için Atatürk’ün manevi huzurunda söz veren Çevre Koleji öğrencileri, töreni izleyen herkese duygu ve gurur dolu anlar yaşattı.

Törenin finalinde konfeti yağmuru altında marşlar söylenirken herkesin yüzünde aynı heyecan aynı gurur ve dilinde aynı cümle vardı: “Yaşasın Cumhuriyet ”

Çevre Koleji olarak hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir tören daha gerçekleştirmiş olmanın haklı gururuyla Atatürk’ün aydınlattığı yolda nice 100 yıllara…