Çevre Kolejinde Bir Cumhuriyet Destanı

Çevre Koleji, Cumhuriyetimizin 94. yılını, adına yakışan bir şekilde, “Bayram coşkusu Çevre Kolejinde yaşanır” dedirten bir kutlama yapıldı. 29 Ekim haftasına Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergiyle başlandı. Sergi, öğrenciler ve diğer ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı Cumhuriyet Bayramı töreni ise 27 Ekim Cuma akşamı Erenköy’de bulunan ana kampüsün bahçesinde gerçekleştirildi.  Çevre Koleji öğrencilerinin özenle hazırladığı gösteriler dev bir prodüksiyon eşliğinde sergilendi.

Bando ve Pulse gösterisi ile başlayan tören, Cumhuriyete giden destansı Kurtuluş mücadelesinin anlatıldığı drama ve dans gösterileriyle devam etti. Modern dans performansı ve okul orkestrasının çaldığı marşlarla izleyiciler Cumhuriyet coşkusu ve gururunu bir kez daha yaşadılar.

Törenin finalinde şelale ve konfeti yağmuru altında marşlar söylenirken herkesin yüzünde aynı heyecan aynı gurur ve dilinde aynı cümle vardı: “Yaşasın Cumhuriyet!”

Törene katılamayan ancak bu muhteşem atmosferi yaşamak isteyenlere, törenin tamamı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan canlı yayınla ulaştırıldı.

Çevre Koleji olarak hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir tören daha gerçekleştirmiş olmanın haklı gururuyla Atamızın aydınlattığı yolda nice 94 yıllara…