ISTA Drama Festivali

Çevre Koleji olarak 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez Lise ISTA Drama Festivali'ne ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. ISTA, öğrencilerin beden dillerini etkili kullanmayı, sosyal becerilerini, dillerini ve öz güvenlerini geliştirmeyi öğrendikleri uluslararası bir organizasyondur. Çevre Koleji, ISTA'nın bir parçası olmak için yola çıkan, sanata ve yaratılan esere gönülden bağlı olan 19 öğrenciyle festivale katıldı. Farklı coğrafyalardan festivale katılan tüm öğrencilerin tek bir vücut haline geldiğini görmek; yetişkinler olarak onlardan ne kadar çok şey öğrenebileceğimizi göstererek birbirimizi olduğu gibi kabul edip ve anlamak konusunda hepimize örnek oldu.

Çevre Koleji 28 Şubat-5 Mart 2023 tarihleri arasında Lizbon'da yapılacak olan festivale katılacak.