ISTA DRAMA FESTİVALİ 2023

2-5 Mart tarihlerinde Portekiz'de Carlucci American International School of Lisbon'da düzenlenen International School of Theatre Association (ISTA) Festivali’ne Çevre Lisesi 9, 10 ve 11. sınıflardan 12 öğrenci ile katıldı. İspanya, Katalonya, Lahey ve Fransa'dan gelen öğrencilerle tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz; müzik, tiyatro, yönetmenlik ve dans alanlarında profesyonel ISTA sanatçılarıyla çalıştıkları dört gün geçirdiler. Bu yoğun dört günün sonunda Portekizli genç şair Alice Neto de Sousa'dan esinlenerek “Şehrin Kanı“ temalı muhteşem bir gösteri gerçekleştiren öğrenciler, özgür olmanın ne anlama geldiğini deneyimlediler. Festival dünyanın dört bir yanına uzanan yeni dostluklarla sona erdi.